Ara

Makina Teknolojisi  ve Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı öğrencilerini yeni teknolojilerileden haberdar etmek için Bursa TÜYAP Otomaston, Saç işleme Teknolojileri, Kaynak Teknolojileri, Metal işleme teknolojileri fuarına götürdük. Öğrencilerimiz burada yeni çıkan teknolojileri yakından takip ettiler. Okul Müdürümüz Ömer Faruk AYDIN başkanlığında yapılan geziden öğrenci ve alan öğretmenlerimiz oldukça memnun ayrıldılar.

Ara

CNC Torna tezgahındaki basınç arızası Makina teknolojisi Öğretmenlerimiz Akın DURAK ve İsmail TUNÇEL tarafından giderilmiştir.  Ayrıca öğrencilerimize sistemin çalışma prensibi ve parçaların sökülmesi ile ilgili bilgiler uygulamalı olarak verilmiştir.

Ara

GMKA Projesi ile alınan Hidrolik ve Elektro Hidrolik  deney setlerinin eğitimi, FESTO firması eğitmeniÖzgür YILMAZ tarafından 29-30 Kasım 2018 tarihleri arasında Elektrik Elektronik Teknolojisi alanında yeni kurulan atelyede yapıldı. Eğitime Elektrik Elektronik Teknolojisi, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri ve Makine Teknolojisi alanı meslek dersi öğretmenleri katıldı. Katılan öğretmenlerimiz deney setleri üzerinde uygulamaları yaptılar.

Kas

Okulumuzda planlanan Halk Oyunları kursu devam ediyor. Halk Oyunları Öğretmenimiz Adem ÖZKAN´ın yönetiminde öğrencilerimiz Harmandalı öğrenmeye başladı.

Kas

Kimya Öğretmenimiz Oya Ayşe ÖZGÜN´ün önderliğinde kurulan bilim grubumuz çalışmalarına başladı. İlk faaliyetleri ise Öğretmenler Günü için öğretmenlerimize mum yapmak oldu. Çalışmalarından dolayı grubumuza teşekkür ediyoruz.

Kas

Amacı bilim konusunda farkındalık oluşturmak ve bilimi öğrencilere sevdirmek olan Bilim Grubumuz faaliyetlerine başladı.

Kas

Geleneksel hale getirdiğimiz Öğretmenler Günü yemeğimiz ve kutlamamızı gerçekleştirdik. Öğretmenlerimiz ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen programa geçen yıl emekli olan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Halil İbrahim SİRKECİ´de katıldı. Emekli öğretmenimize okul müdürümüz plaket verdi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Kas

Masa Tenisi alanında Çanakkale İl Gençler turnuvasına dört öğrencimizle katıldık.

Kas

Güney Marmara Kalkınma Ajansına sunduğumuz Çan Çiçekleri Açıyor projemiz kapsamında İŞKUR ile ortaklaşa düzenlediğimiz Elektrik Ark Boru Kaynakçılığı Kursumuz başladı. Kursiyerlerimize başarılar diliyorum.