Şbt

Öğrencimiz Berke YAVUZ, 04.02.2019 tarihinde yapılan müsabakalar sonucunda İl İkincisi olmuştur. İlimizi bölgemizde temsile hak kazanmıştır. Kendisini tebrik ediyoruz.

İL ŞAMPİYONUYUZ . . .

Gençler B İl Şampiyonasında serbest stilde takım halinde İl Birincisi olduk.

Sıkletlerinde;

İlkay AKDAĞ İl Birincici

Ahmet Kerem VARDAR İl Birincici

Emircan PALA İl Birincici

Hüseyin SÖZEN İl Birincici

Hasan Can ÜNLÜ İl Birincici

Gökhan ÇEVİREN İl Birincici

Nevzat BULUT İl İkincisi

Mert ATA İl İkincisi

Mert CAN İl İkincisi

Eren AKDEMİR İl Üçüncüsü

Hasan CANAVAR İl Üçüncüsü

olarak okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Güreşçilerimize bölge şampiyonasında başarılar dileriz.

Ock

Gençler B Güreş İl Şampiyonasında Grekoromen stilde il ikincisi olduk.

Sıkletlerinde;

İsmail YILDIRIM İl Birincisi

Alperen DURMAZ İl İkincisi

Mustafa IŞIK İl Üçüncüsü

Ock

Gençler FUTSAL şampiyonasında takımımız iyi bir başlangıç yaptı. Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 8-1 yenerek iddialı olduğunu gösterdi. Takımımıza bundan sonraki maçlarındada başarılar diliyoruz.

Ara

Sayın Kaymakamımız Mustafa GÜRDAL, ÇEV 2023 Projesinin önde gelen öğrencilerini tebrik ederek hediyelerini verdi.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ilimizdeki eğitim kalitesinin arttırılmasına yönelik olarak 2017-2018 eğitim öğretim yılında geliştirdiği ve uygulamaya başladığı ÇEV 2023 (Çanakkale Eğitim Vizyonu 2023) projesi çerçevesinde; eğitim öğretim, sosyal ve kültürel alan, sportif alan, sanatsal alan, kişisel ve kurumsal gelişim alanı, proje tabanlı gelişim alanı olmak üzere altı alanda ve 90 alt başlıkta yapılan değerlendirmede, okulumuz meslek liseleri kategorisinde ilimizde 1. olmuştur.

Ara

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ilimizdeki eğitim kalitesinin arttırılmasına yönelik olarak 2017-2018 eğitim öğretim yılında geliştirdiği ve uygulamaya başladığı ÇEV 2023 (Çanakkale Eğitim Vizyonu 2023) projesinde Meslek Liseleri kategorisinde 1. olmuştuk. Ödül törenine katılarak ödülümüzü aldık.

Ara

Hükümet Konağı araç giriş kapısı bariyerinin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı öğrencileri tarafından yenilenip yerine montajının yapılması.

Ara

Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanımızda İşkur tarafından açılan Elektrik Ark Boru kaynakçısı kursumuzdan çalışmalar

Ara

“ÇAN ÇİÇEKLERİ AÇIYOR” projesi kapsamında ZEYNEP BODUR OKYAY ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULU öğrencilerine Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanında Kaynak Simülatörü Eğitimlerine başladık.

Ara

Okulumuzda bulunan Kaynaştırma öğrencilerimize yönelik yürütmüş olduğumuz Destek Eğitim Odasındaki çalışmalar öğretmenlerimizin katkılarıyla devam etmektedir.

Ara

11 M Sınıfı Öğretmenleri Sezai KUŞ´un eşliğinde Tornada delik delme ve büyütime çalışmasını yapmıştır.

Ara

Makina teknolojisi Alanı 11.M Sınıfı İmalat İşlemleri Dersinde Frezede Delik Delme ve Klavuz çekme çalışmasını yapmıştır.

Ara

Makina Teknolojisi Alanı İmalat Atelyesindeki Torna tezgahımızın arabasındaki sorun Öğretmenimiz İsmail TUNÇEL ve öğrencilerimiz tarafından giderilerek tezgahımız kullnaılır hale getirilmiştir. Öğrencilerimiz arızayı yerinde görerek çok güzek uygulamalı eğitim yapmış oldular. Öğretmenize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz