ÇANAKKALE / ÇAN - Çan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İlçe kutlamasını okulumuzda gerçekleştirdik.

May

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Havva YÜCEKAN´ın sevk ve idaresinde gerçekleştirdiğiiz Dünya Oryantring Günü faaliyetimiz.

May

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen şiir dinletimiz muhteşemdi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğretmenlerine yönelik olarak düzenlenen Etkili İletişim ve Etkili Sınıf Yönetimi seminerimiz verimli geçti.

May

Tarih Öğretmenlerimiz Ayten BAKKAL ve Mehmet KONU 9/B sınıfımız ile okuma bilincini geliştirmek maksadıyla Kocayayla İlkokulu ve Kocayayla Ortaokuluna giderek kitap hediye ettiler. Düşünceli davranışlarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Çandaki 8. Sınıf Öğrencilerine Makina Teknolojisi Alanının Tanıtımını yaptık. Öğrencilerin soruları cevaplandı. Karar verme aşamasında Meslek lisesinin iyi bir seçenek olduğu üzerinde duruldu.

May

10M sınıfımız örnek bir davranış göstererek okul bahçemizde temizlik yapmışlardır. Kendilerine ve sınıf öğretmenlerine teşekkür ederiz.

May

Makina Teknolojisi Öğrencileri, Alanımızdan mezun olup şu anda piyasada çalışan mezunlarımız ile buluştu. bu Buluşmada tecrübelerini anlattılar. Öğrencilerimiz de kafalarına takılan soruları sordular. Çok güzel bir buluşma oldu.

May

Okulumuzdan 2001 yılında mezun olan ve daha sonrasında Şehit olan Piyade Çavuş Özgür KAHVECİ´nin ailesini ziyaret ederek Annesinin Anneler gününü kutladık. 9/A sınıfımıza ve Sınıf Rehber Öğretmenimiz Türkan DAĞIDIR´a gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzdan 2017 - 2018 eğitim öğretim yılında mezun olan ve trafik kazasında hayatını kaybeden Semih Ali ÇIRAK isili öğrencimizin annesini ziyaret ederek Anneler Gününü kutladılar. Sınıf Öğretmenimiz Türkan DAĞIDIR ile ziyarete katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okul kütüphanemizde eksikliğini hissettiğimiz Beden Eğitimi ve Spor Branşı köşesini oluşturduk.

May

Okulumuz 11. ve 12. sınıf öğrencilerine Çanakkale İŞKUR Müdürlüğü tarafından "Meslek Seçimi ve CV Hazırlama" konulu seminer verilmiştir.

May

Trafik haftası dolayısıyla öğrencilerimize Polis Memurları Trafik Eğitimi semineri verdi.

May

Okulumuz 11/E sınıfı öğrencilerimiz Sınıf Öğretmenleri Cahit GÖRMEZ eşliğinde ilçemizde bulunan Garip Analar Yurdu Mesire yerinde çevre temizliği yapmıştır.