May

12 / E ve 12 / T sınıfı öğrencilerimizden örnek davranış. Sınıf Öğretmenleri Aylin KANDEMİR ve Sibel ÖZASLAN eşliğinde okul bahçemizi temizlediler. Alt sınıflara çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak için böyle bir faaliyette bulundukları için sınıflarımıza teşekkür ediyoruz.

May

İngilizce sınıflarımıza, öğrencilerimizin derse ilgisini arttırmak ve daha verimli ders işleyebilmek için materyaller ekledik mevcutları yeniledik.

May

Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde görevli Jeoloji Mühendisi Feyza Nur BEKLER ve Acil Kurtarma Teknisyeni Sedat KANMAZ okulumuz öğrencilerine "Temel Afet Bilinci Eğitimi" semineri verdiler

May

Okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanından 2011 - 2012 eğitim öğretim yılında mezun olan, daha sonra jandarma astsubay olarak göreve başlayan ve geçen yıl şehit olan öğrencimiz Mustafa YERLİ´nin ailesini ziyaret ettik.

May

Bu yıl ki çocuk şenliği faaliyetimizi gerçekleştirdik.

May

Öğrencilerimize, Tarih Öğretmenimiz Mehmet KONU Milli Mücadele ve Atatürk konulu seminer vermiştir.

May

Her yıl sınıflar bazında düzenlediğimiz bilgi yarışmasını yaptık.

May

İkinci dönem birinci yazılılar sonucunda öğrencilerimizin genel durumlarını değerlendirmek üzere veli toplantısı yaptık. Ayrıca 9. sınıf velilerimize alanlarımızı tanıttık.

May

Okulumuz Spor Kulübü olarak "Temiz Çevre Sağlıklı İnsan" felsefesinden hareketle öğrencilerimize çevre bilinci kazandırmak ve açık havada spor yapma kültürü aşılamak amacıyla ilçemiz Dondurma Köyü´nde trekking etkinliği düzenledik; bununla birlikte köyün mesire alnında çevre temizliği çalışması gerçekleştirdik.

May

Okulumuz Spor Kulübü´nün sportif faaliyetleri geliştirme ve okulumuzdaki sportif branş yelpazesinin genişletilmesi çalışmaları kapsamında Bocce sporunun öğrencilerimiz arasında popüler hale getirilmesi maksadıyla, okul idaresi tarafından basketbol sahamızın yanındaki elverişli alanda Bocce sahamızın inşaası tamamlanmıştır ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

May

Geleneksel Ebru Sanatının uygulamalı tanıtımını yaptık.

May

İlçemiz ortaokullarında görevli Rehberlik öğretmenleri okulumuzu gezdi.

Nis

Okulumuz Spor Kulübü öğrencilerimiz, 11M ve 11G sınıflarımız Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz İlhan KOYUNCU ve Havva YÜCEKAN eşliğinde Terzialan Şehit Binbaşı Ercan Kurt Ortaokulunun düzenlediği Terzialan Göleti  çevresinde yapılan uçurtma şenliğine katılmışlardır.