Nis

Tarih Öğretmenimiz Ayten BAKKAL öğrencilerimize " Atatürk´ün Hayatı ve Milli Mücadelenin Başlangıcı" konulu seminer düzenlemiştir.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün planlamaları doğrultusunda ilçemiz ortaokullarında bulunan 8.sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret etmeye başladılar.

Nis

Çan İlçe Sağlık Müdürlüğümüz tarafından görevlendirilen personel tarafından öğrencilerimiz Ağız ve Diş Sağlığı, Diyabet, Obezite ile Teknoloji Bağımlılığı seminerini gerçekleştirdik.

Nis

24 Mart Dünya Tüberküloz Günü için farkındalık oluşturmak maksadıyla tüm sınıflarda eğitim çalışmaları gerçekleştirildi.

Nis

Öğrencilerimize vergi bilinci kazandırarak farkındalık oluşturmak için EBA içeriğinde yer alan eğitim materyallerini kullanarak eğitim çalışmaları gerçekleştirdik.

Nis

Havalrın ısınmasıyla her yıl düzenlediğimiz sınıflar arası futbol turnuvamıza başladık. Katılan takımlara başarılar dileriz.

Nis

Sayın Kaymakamımız Mustafa GÜRDAL ve beraberlerinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman ÖZKAN, Şube Müdürümüz Hasan ERGÜVEN okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuz bina ve atölyelerinde incelemelerde bulundular.

Mrt

Gençler Halk Oyunları Bölge Yarışması İzmir - Gaziemir´de yapıldı. Çanakkale´yi temsil eden okulumuz Halk Oyunları Ekibi Geleneksel Düzenlemesiz kategorisinde yarıştı. Takımımız Bölge beşincisi olmuştur. Antrenörümüz Adem ÖZKAN ve ekibimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Kızılay ve Kan Kulübüz kan bağışı kampanyası düzenledi. Kampanyamıza Öğrenci, veli ve öğretmenlerimiz destek oldu. Kampanya sonucunda 42 ünite kan bağışı yapıldı. Kulübümüze çalışmalrından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 9B ve 9C sınıfı öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci sınıf öğretmenleri Ayten BAKKAL, Saadet ORBEYİ PEKTAŞ ve Müdür Yardımcısı Ali KANDEMİR eşliğinde Zeynep Bodur Okyay Özel Eğiti Mesleki Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) öğrencilerini ziyaret etti. Birlikte vakit geçirip ikramda bulunan öğrencilerimize bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri arasında gerçekleştirdiğimiz satranç turnuvasında;

Birinci      Necmican ÖZTÜRK

İkinci       Anıl Umut DALGIÇ

Üçüncü     İbrahim KOBAK

Dördüncü  Cevat Ali ÇAY

olmuştur. Öğrencilerimize başarılar dileriz.