Ekm

2018 - 2019 Eğitim Öğretim yılı 10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü için hazırlıklara başladık. Çalışmalarımız Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz nezaretinde devam ediyor.

Ekm

2018 - 2019 Eğitim Öğretim yılı için Öğrenci Meclisi Başkanımızı Seçtik. 12AE sınıfımızdan Ömer Talha BERBER 141 oy alarak başkan seçildi. 10T sınıfından Mesut YILMAZ 131 oy alarak Başkan Yardımcısı oldu. Seçilenlere şimdiden başarılar diliyoruz.

Ekm

Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından desteğe layık görülen "Çan Çiçekleri Açıyor" projemiz kapsamında alınan Kaynak Simülatörünün eğitimi firma yetkilileri tarfından öğretmenlerimize verildi.

Ekm

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı ilk toplantısını yaparak Okul öğrenci meclisi başkanlığı için adaylar belirlenmiştir. Öğrenci meclis başkanlığı seçimi 16 Ekim 2018 Salı günü yapılmasına karar verilmiştir.

Ekm

Okulumuz Psk.Dan.ve Reh.Öğretmen Duygu Yalçın  tarafından Kaynaştıma öğrencileri ile ilgili derslerine giren öğretmenlere BEP hazırlamaları için gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

Ekm

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Veli toplantılarımıza başladık. Toplantılarımızda bu yılın planlamasını anlatıyoruz. Farklı bakış açılarından planlarımızı değerlendirip revize ediyoruz.

Ekm

Kimya öğretmenlerimizin isteği doğrultusunda 3 bayutlu yazıcımızda atomik orbital madellerini üretiyoruz. S, PX, PY, PZ, dx2y2, dxy, dyz, dxz, dz2 orbital modellerini ürettik.

Ekm

GMKA Projesi ile gelen Hidrolik Deney setlerimiz elimize ulaştı. Öğrencilerimiz tarafından hidrolik sınıfımıza yerleştirilen setlerimizin kurulumu firma tarafından yapılacaktır.

Ekm

Güney Marmara Kalkınma Ajansından Destek Almaya Hak Kazanan "Çan Çiçekler Açıyor" Projesi kapsamında aldığımız Üniversal Sanayi Tipi Tornamıızın Kurulumu tamamlanarak testlere başlandı.

Ekm

Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından desteğe layık görülen "Çan Çiçekleri Açıyor" isimli projemiz hayata geçiriliyor. Proje kapsamında alınması planlanan ekipmanların tedariki tamamlanmış ve kurulum aşamasına gelinmiştir. Proje sonuçlandığında okulumuz atölye ve laboratuar donanımları tamamlanacak ve okulumuz endüstri 4.0 a hazır olacaktır.

Ekm

Çan Kaymakamlığı’nın gerçekleştirdiği “Bana Bir El Uzatır mısın?”” projesi çerçevesinde ilçemize bağlı Doğancılar Köyü sakinlerinden olan yaşlı bir teyzemizin tuvaletini yenilemiştik. Çalışmalarımızın son aşamasında ise ıslak zemin ve kuru zemin fayans işleri tamamlanmış bulunmaktadır.

Ekm

Çan Kaymakamlığı’nın gerçekleştirdiği “Bana Bir El Uzat” projesi çerçevesinde ilçemize bağlı Doğancılar Köyü sakinlerinden olan yaşlı bir teyzemizin evine uzak konumda bulunan tuvaleti, okulumuz Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı öğretmenleri ve öğrencilerinin çalışmalarıyla evine daha yakın bir konumda yeniden inşa edilmiş; ıslak zemin ve kuru zemin fayans işleri de tamamlanarak kullanıma hazır halde teslim edilmiştir.

Eyl

Okulumuza yeni kayıt olan 9. sınıf öğrencilerimiz Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanımızı gezdiler. Alan Şefi Osman ÇELİK ve Tesisat Teknolojisi Alan Öğretmeni Bilal KANDEMİR öğrencilerimize alanımızı tanıttılar.

Eyl

Okulumuza yeni kayıt olan 9. sınıf öğrencilerimiz Makina Teknolojisi Alanımızı gezdiler. Alan Şefi Akın DURAK ve Makina Öğretmeni İsmail TUNÇEL öğrencilerimize alanımızı tanıttılar.

Eyl

Okulumuza kayıt yaptıran 9. sınıflarımızla tanıştık.