Eyl

Bu çalışma, öğretmenlerimizin güncel eğitim politikaları konusunda farkındalıklarını sağlamalarının yanı sıra tecrübeleri çerçevesinde Bakanlık politikalarının gelişimine katkı sunmalarını amaçlamaktadır.

Eyl

TÜBİTAK projeleri ve uluslararası programlar hakkında incelemeler yapıldı.

Kurum bünyesinde eğitim ve öğretimde kaliteyi artırabilmek amacıyla proje çalışmaları planlandı.

Eğitime Alternatif Yaklaşımlar:

J. T. Gatto’nun “Eğitim Bir Kitle İmha Silahı” kitabının tüm öğretmenlerce okunarak tartışılmıştır.

2018 -2019 Eğitim Öğretim Yılı Mesleki Eğitim 1. Gün

Sayın Bakanımız Prof. Dr. Ziya SELÇUK konuşmaları izlendi.

Öğretmenler Kurulu yapıldı.

OKULUMUZDAN BİR BAŞARI DAHA

Haz

Okulumuzdan il içi atama döneminde ayrılan öğretmenlerimizde veda ettik.

Haz

Güney Marmara Kalkınma Ajansına yazdığımız ve kabul edilen "Çan Çiçekleri Açıyor" projemizin tanıtımını Okul Müdürümüz Ömer Faruk AYDIN yaptı. Çanakkale ilinde kabul edilen projelerin tek tek tanıtımının yapıldığı toplantı 21 Haziran 2018 Perşembe günü gerçekleştirildi. Projemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Haz

2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı Kapanış Törenimiz.

Haz

Geleneksel yılsonu iftar yemeğimizi verdik. Yemeğimize Belediye Başkanımız Abdurrahman KUZU, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk MUTAN, Kale Grubu Temsilcileri, daire amirleri, Çan Meslek Yüksek Okulu akademisyen ve personeli, okul müdürleri, ilçemizin öğretmenleri, işletmelerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katılmıştır.

Haz

İngilizce sınıflarımızın duvarlarını görsel materyallerle zenginleştirdik.

Haz

Öğrencilerimizin ingilizcesini geliştirmek için dili ingilizce olan alt yazılı kısa filmler izliyoruz. Böylece öğrencilerimizin kulak aşinalığını ve kelime dağarcığını arttırıyoruz.

May

Şehit Jandandarma Çavuş Özgür KAHVECİ´nin Annesini ziyaret ederek anneler gününü kutladık. 12 B Sınıfı ve sınıf öğretmeni Türkan DAĞIDIR, 11 / AE sınıfı ve sınıf öğretmenleri Havva YÜCEKAN eşliğinde ziyaret gerçekleştirilmiştir.

May

SİVAS´TA YAPILMAKTA OLAN 12. ULUSLAR ARASI MEB ROBOT YARIŞMASINA KATILAN ROBOT EKİBİMİZİN STANDI MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZ SAYIN İSMET YILMAZ TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ.

May

Felsefe Öğretmenimiz Gizem Pınar SARI ve Biyoloji Öğretmenimiz Esra KARATAŞ sınıflarına bir ders saati süresince kitap okutarak etkinlikte bulunmuşlardır.