Mrt

8-9 Haziran 2024 tarihinde yapılacak olan 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı için 2. geç başvurular başlamıştır.

YKS 2024 başvuruları 26 Şubat 2024 saat 23.59'da sona erecektir.

ÇAN İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

YAYALARA ÖNCELİK DURUŞU

AÇIK KAPI PROJESİ UYGULAMA REHBERİ EKTEDİR.

May

OKULUMUZ ÇAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ e-TWİNNİNG PROJESİ KAPSAMINDA ULUSAL KALİTE ETİKETİ ÖDÜLÜ KAZANMIŞTIR. PROJE KOORDİNATÖRÜ ÖĞRETMENİMİZ TÜRKAN DAĞIDIR'I TEBRİK EDERİZ.

BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ İLHAN KOYUNCU VE TAKIMIMIZI TEBRİK EDERİZ.

Kas

Elektrik bölümünden Erdal Erten öğretmenimiz ve öğrencileri tarafından tesisat bölümündeki punta kaynak makinasi arızası giderildi.Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. HEDİYE KAZANDINIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

May

Makina Teknolojisi alanında okuldaki istekli öğrencilerimize ve okuldaki teknik öğretmenlerimize Autocad ve Solidworks kursları verildi. Bu eğitimleri geçen kursiyerlerimiz belgelerini aldılar

May

İş güvenliği önlemleri kapsamında Elektrik Öğretmeni Erdal ERTEN ve Elektrik - Elektronik Alanı Öğrencilerinin katılımı ile topraklaması olmayan tezgahların topraklama işlemi yapıldı.

May

Makina Teknolojisi Alanı Öğrencileri Öğretmenleri İsmail TUNÇEL nezaretinde Tesisat Teknolojisi Alanında Oksi Gaz Eğitimi aldılar. Bu eğitimler sırasında Tesisat Teknolojisi Alanı Öğretmenlerinden Bilal Kandemir Öğrencilerimize yardımcı oldular. Verilen Eğitim için Tesisat teknolojisi alanına çok teşekkür ederiz.

May

Her Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediğimiz personel ve ailelerine gerçekleştirdiğimiz iftarımızı yaptık.