GELENEKSEL 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİMİZ

Çan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Geleneksel hale getirdiğimiz Öğretmeler Günü yemeğimizin bu yıl ki adresi Kirazdede.

26 Kasım 2015 akşamı gerçekleşen yemekte konuşma yapan okul müdürü Ömer Faruk AYDIN tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Bu tür organizasyonlar genç öğretmenler ile tecrübeli öğretmenlerin kaynaşmasına,   ailelerin birlikteliğine, okul kültürüne ve okulun başarısında da etkili rol oynayacağı kanaatindeyim. Bu tür organizasyonlar okulun kültürünü geliştirerek başarıyı arttırdığını geçen yıllarda gözlemledik bundan sonrada başarıyı daha çok etkileyeceğinden eminim. Ayrıca aramızdan ayrılan Ali ESEN’e okulumuza yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verdi. Son olarak katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum iyi eğlenceler diliyorum dedi.

Yayın: 09.12.2015 - Güncelleme: 09.12.2015 22:57 - Görüntülenme: 2072