Kas

Destekleme ve Yetiştirme Kursumuza gelen öğrencilerimize moral ve motivasyon kahvaltısı düzenledik. Kahvaltımıza İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz İbrahim BAL, Okul Müdürümüz Ömer Faruk AYDIN, idarecilerimiz ve kurs öğretmenlerimiz katılmışlardır.

Kas

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hazırlayıp sunduğu programda Mustafa Kemal ATATÜRK´ü saygı ve sevgiyle andık.

ANMA PROGRAMIMIZ

OKULUMUZDA DÜZENLEDİĞİMİZ ETKİNLİKLERİMİZ.

MESLEĞİNİ SEÇ, BİR ADIM ÖNE GEÇ

2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılı Kapanış Programımız

Haz

İftar programımıza katılımlarından dolayı İlçe Kaymakamımız Nurettin KAKİLLİOĞLU´na, Belediye Başkanımız Abdurrahman KUZU´ ya İl Milli Eğitim Müdürümüz Zülküf MEMİŞ´ e, protokol üyelerine, STK temsilcilerine, Kale Grubu yetkililerine, Çan Esnaflarına, İlçemizdeki okullarda görev yapan yöneticilere, öğretmenlere ve ailelerine, okul öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

İftar yemeğinin ardından Okul Müdürümüz Ömer Faruk AYDIN konuşma yapmış ve okulumuza maddi ve manevi destek olan 42 kişiye plaket verilmiştir.

AÇILIŞINI YAPTIK.

ŞEHİT PİYADE ÇAVUŞ ÖZGÜR KAHVECİ´NİN BABA OCAĞINI ZİYARET ETTİK.

12AE SINIFINDAN KADİR YILMAZ BİRİNCİ.

EĞİTİM KOÇLUĞU

Okulumuz Çocuk Hakları Kulübü Biga Huzur Evini ziyaret etti.

AİLE EĞİTİMİ SEMİNERİ 12 - 18 YAŞ PROGRAMI SEMİNERİMİZ BAŞADI.

ULUSLAR ARASI MATEMATİK YARIŞMASINA KATILDIK