Çan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Karşıyaka Mahallesi Kooperatif Sokak No 4 ÇAN/ÇANAKKALE
Vizyon
V İ Z Y O N U M U Z Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenimine hazırlandığı; dünü bugüne,bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede “ Model Meslek Lisesi ” olmaktır.
Misyon
M İ S Y O N U M U Z Ülkemizin birey yetiştirme politikalarının temel kaynağı ve fideliği olarak; Yüce Önder Atatürk’ün “ Büyük Türkiye ” idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan “ Atatürk İlke ve İnkılapları ” na bağlı, “ Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri ” nin bilincinde olan “ Yeni Nesiller ” yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam Yıl Tam Gün,
Kömür yakıtlı Kalorifer Sistemi