PROJELERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ...

2014 Yılı Erasmus + Mesleki Hareketlilik Projeleri Açılış Toplantısına katıldık.

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, ERASMUS+ PROGRAMI ANAEYLEM 1, BİREYLERİN ÖĞRENME HAREKETLİLİĞİ, 2014 YILI MESLEKİ EĞİTİM ÖĞRENİCİ ve PERSONEL HAREKETLİLİĞİ için hazırladığımız 2014-1-TR01-KA102-004980 nolu “Mesleki Eğitimde Erken Okul Terklerinin Azaltılması” adlı projemiz kabul edilmiştir. Proje kapsamında okulumuzdan ve proje ortaklarımızdan toplam 41 öğretmen yurtdışına çıkacaklardır.

2014 Yılı Erasmus + Mesleki Hareketlilik Projeleri Açılış Toplantısına Okul Müdürümüz Ömer Faruk AYDIN, proje ekibimizden Elektrik Elektronik Teknolojisi Alan Şefi Ali KANDEMİR ve Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alan Şefimiz Osman ÇELİK katılmışlardır. Projede görev alacak tüm idareci ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

UA Ankara Toplantısı

UA Ankara ToplantısıUA Ankara ToplantısıUA Ankara ToplantısıUA Ankara ToplantısıUA Ankara Toplantısı
UA Ankara ToplantısıUA Ankara ToplantısıUA Ankara Toplantısı

Yayın: 02.10.2014 - Güncelleme: 22.03.2015 12:04 - Görüntülenme: 712