Matematik Yarışması

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğünün, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle 2017-2018 eğitim öğretim yılında  okulların 9, 10 ve 11. sınıf  öğrencilerine yönelik, ekli şartname esasları doğrultusunda "Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatları" düzenleme talebine ilişkin ilgi yazı ve ekleri ilişikte gönderilmiştir.

Söz konusu yarışmanın; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Milli Eğitim Temel Kanunu ile Türk Milli Eğitimin genel amaçlarına uygun olarak, ilgili yasal düzenlemelerde belirtilen ilke, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, ekli şartname esaslarına uygun olarak titizlikle yürütülmesi, denetimleri okul  müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmesi, derslerin aksatılmaması kaydıyla gönüllülük esasına göre  yapılmasını rica ederim.

Yayın: 08.04.2018 - Güncelleme: 08.04.2018 06:37 - Görüntülenme: 383
Kaynak: meb