GELENEKSEL YILSONU PİLAVIMIZ HARİKAYDI.

Geleneksel Yıl Sonu Pilavımızı bahçemizdeki Kültür Çadırımızda verdik.

Geleneksel pilav etkinliğimize, Kaymakam Adayı Hamza İNAM, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman ÖZKAN, Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar BADUR, daire amirleri, okul müdürleri,  öğretmenler, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Av. Sebahattin GÜNER, MHP Çan İlçe Başkanı Zeki YILMAZ ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, öğrenciler, öğrenci velileri ve çevre işletmelerimizin temsilcileri katıldı.

Yayın: 16.06.2015 - Güncelleme: 18.10.2017 16:12 - Görüntülenme: 865