2015 - 2016 Eğitim Öğretimde Yenilikçilik Ödülümüzü Aldık, Gururluyuz..

Projemizin Adı: İşimiz Okullarda Değişim

Batı Marmara bölgesi olarak Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ ve Kırklareli illerinden projelerin yarıştığı yarışmada projemiz ödüle layık görülmüştü. Bugün (29 Kasım 2016 Salı günü ) Balıkesir ilimizin Ayvalık ilçesinde bulunan Cunda Adasında düzenlenen tören ile ödülümüzü aldık.

Eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla yürütülen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” ne 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında 2581 başvuru yapılmış. İlk olarak, değerlendiriciler tarafından elektronik ortamda proje raporları değerlendirilmiş, bunun sonucunda 303 çalışma saha ziyaretine kalmıştı. Gerçekleştirilen saha ziyaretlerinin ardından 94 çalışma Bölge Ödülüne layık görülmüştü.

Yayın: 29.11.2016 - Güncelleme: 29.11.2016 20:52 - Görüntülenme: 499